789567578336697
top of page

LITT OM MEG

Velkommen til WDesign!

 

Ønsker du deg et unikt smykke, et smykke som ingen andre har eller et smykke til et spesielt antrekk, da kan WDesign være noe for deg! Smykkene fra WDesign lages med få unntak kun i ett eksemplar.

 

Mine favorittmaterialer er naturlige steiner, halv-edelsteiner, håndlagede perler, ferskvannsperler og ekte sølv. Steinene og perlene kommer fra produsenter og kunstnere over hele verden. Å kjøpe unike håndlagede perler fra andre kunstnere har vært svært inspirerende og jeg liker å tenke på det som et samarbeid over landegrensene. Akkurat som dere opplever en personlig service gjennom WDesign, opplever jeg det samme gjennom min kontakt med andre kunstnere og småprodusenter rundt omkring i verden. Ettersom jeg designer og lager alle smykkene selv, er hvert smykke fra WDesign laget med innlevelse og stort engasjement.

Jeg har laget smykker i snart 10 år og de siste årene har jeg tatt i bruk en del nye teknikker. Jeg lager sølvanheng og charms, enten ved forming og brenning av sølvleire (Silver Art Clay) eller ved stempling og bearbeiding av sølvplater. Relativt nytt er også ringene som er laget ved fatting av steiner i sølv, lodding og bearbeiding av sølvplater. Den siste tiden har jeg også jobbet en del med vikingstrikk med sølvtråd.

 

Jeg håper du liker noe av det du ser her i butikken, og skulle du ha spesielle ønsker er det bare å ta kontakt! Jeg tar mer enn gjerne i mot spesialoppdrag.

 

Med hilsen

Wenche Brennbakk

Designer, smykkekunstner og driver av WDesign 

 

bottom of page