789567578336697
top of page
Søk
  • Wenche

Endelig ny web-side!!


Endelig er dagen her og min nye web-side skal på lufta! :-)

I lang tid har jeg ønsket å få på plass en ny side som bedre viser smykkene mine for alle dere som vurderer å kjøpe. Jeg skjønner at det kan være litt vanskelig å trykke på "kjøp-knappen" når du ikke får sjansen til å prøve og når du gjerne skulle sett nærmere på produktet. Gjennom min nye side får du muligheten til å se flere bilder av hvert produkt og dette håper jeg gjør det lettere for deg å være kunde og få et ordentlig inntrykk av produktene. Samtidig som jeg vil vise flere bilder vil jeg også forsøke å vise hvordan smykkene ser ut på. Jeg har vært så heldig å få Beate Krogh til å stille som modell for å vise frem noen av smykkene mine mens Pål Bikset har vært fotograf. Nedenfor ser du et eksempel på det. Tusen takk til både Beate og Pål! Om du bestemmer deg for å handle og ikke skulle bli fornøyd etter at du har fått produktet ditt hjem og fått prøvd det selv, så er det selvfølgelig returrett på varen og du vil få pengene igjen, om du ikke vil bytte i noe annet. Kanskje viser det seg at lengden ikke ble rett og da endrer jeg det så fremt det lar seg gjøre, noen ganger mot en liten kostnad andre ganger uten, avhengig av hvor omfattende det er. Jeg håper virkelig at du tar en tur rundt og kikker i den nye butikken min, kanskje finner du noe fint til deg selv eller kanskje finner du den gaven du har lett etter til en god venninne.

Jeg ønsker dere hjertelig velkommen til min nye web-side! :-)

Mvh

Wenche

Pink Porcelain smykke og armbånd.

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page